Blog

Var optimist!

Varför inte börja dagen med att vara optimistisk och visualisera det du vill uppnå för den här dagen. Ta bort dina rädslor och tro på dig själv. Om vi går in för mycket i våra rädslor och inte tror på oss själva är det lätt att fastna där och inte komma vidare. Du vet att du kan komma vidare, då du har gjort det tidigare efter de svårigheter du har gått igenom. 

Det har inte alltid varit lätt men ta in känslan av att du har kommit vidare, om du känner att du behöver bli stärkt idag be ärkeängeln Michael att ta bort dina rädslor och att stärka dig i din tro, känslan av den styrkan i att be om hjälp i en svår situation kan få dig att bli stark och gå vidare.

Men ibland behöver vi inta ha bråttom, ta din tid och låt tiden ha sin gång, positiva förändringar är oundvikliga när de kommer igång och tiden är mogen för det. Känn in dina tanker och dina drömmar och känn hjälpen som får dig att gå framåt. Lycka till och tänk på att änglarna vakar över dig!

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: 

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

Ring 0939-1147147 välj 7 
 	
All kärlek 

Rebecca


Comments Off on Var optimist!