Blog

Änglars viskningar!

Det finns olika benämningar på änglar: Guds sändebud, guide och vägvisare, ljusvarelser. Vad du väljer att kalla änglarna så står de för kärlek, vägledning, mirakel och de är alltid en vän när du behöver dem. De som känt av dessa ljusvarelser eller guider som jag kallar dem, känner av kärlek och ibland en smekning ibland kan man höra att de viskar våra namn. Kallas för änglars viskningar.

När vi har svårigheter och när vi inte mår bra, vill de ha vår uppmärksamhet, de vill påminna oss om det viktigaste i livet är att vi har varandra och de vill visa oss att vi alla har vår väg att vandra i livet och att vi alla har en livsuppgift att ta hand om, vi är behövda. 

Änglarna har många benämningar och några av dem är: Guds sändebud, ljusvarelser, guide eller vägvisare. Vad man än väljer för benämning så står de för egenskaper som: kärlek, empati, mirakel, vägledning, beskydd och en vän i mörkret. Många förnimmer deras närhet som en kärleksfull smekning, eller någon som viskar sitt namn. I svåra stunder vill de ha din uppmärksamhet för att påminna dig om vad som är viktigt i livet och hjälpa dig att hitta tillbaka till din livsväg och din livsuppgift, Lär dig att lyssna på änglars viskningar.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: 

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

Ring 0939-1147147 välj 7 
 	
All kärlek 

Rebecca
Comments Off on Änglars viskningar!