Blog

Ta dig tid!

Många av oss lever ett hektiskt liv, vi arbetar och vi har i regel en familj att ta hand om, vi har fritid som vi vill fylla med olika intressen som vi har. En del av oss lägger många timmar på våra fritidsintressen, har vi barn så har de i regel aktiviteter som vi ska se till att de kommer iväg på och ofta deltar vi i vissa av de aktiviteterna. 

Lever vi ett alltför stressigt liv så kan vi få problem med sömnen och då orkar vi inte alltid med allt ansvar som många av oss har. Ett bra tips kan vara att då och då ta oss tid att bara gå in i tystnaden, gör det gärna idag och ta dig tid att koppla av och lyssna in i dig själv för att känna av hur du mår. Musik är ett sätt att koppla av, att fokusera på något som är behagligt och som du mår bra av.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: 
www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek 

Rebecca

Comments Off on Ta dig tid!