Blog

Färgen på dina chakra!

Chakra "hjul av virvlande energi" på sanskrit, är något vi förknippar med yoga samt även dimensioner. De sju största chakran har vi längs vår ryggrad och ovanför hjässan. Vår energi flödar och fördelas genom våra chakra och sedan ut i vår kropp, vibrationsnivån motsvarar en färg i regnbågen. En chakra som fungerar bra tar in energi, men när våra tankar tar in hela värden sänder den ut energi.

När du höjer din frekvens till den femte dimensionella nivån känner du empati för hela mänskligheten, så underlättar du jämlikheten, rättvisan och enheten. Du har lättare att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Du accepterar ditt liv som du har skapat men även att det är du som har makten att förändra ditt liv. Då blir dina chakras färger mer tydliga och du är redo att väcka de fem chakran som har vilat i din kropp. Du är då på väg att återupprätta dina tolv chakran.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek 

Rebecca


Comments Off on Färgen på dina chakra!