Blog

Kommunicera med fåglar!

När en nära anhörig har gått över till andra sidan så är det vanligt att en hälsning kan komma genom fåglar. Det är något som är vanligt på mindre orter där de flesta känner varandra. Har en bekant som förlorade flera anhöriga inom några år och hon pratade om en duva som kom väldigt nära hennes bostad och ville ha uppmärksamhet.

För de anhöriga som som finns kvar blir det en tröst att känna ett tecken från den som avlidit. Det sägs även att änglar lämnar små vita fjädrar som ett tecken att säga att de är nära för att ge oss ett hopp. Men ofta är det en fågel som släppt en fjäder för att få vår uppmärksamhet. 

Änglar och fåglar samarbetar på många sätt, de som känner av andligheten vet det eftersom de har upplevt olika saker i de sammanhangen. Fåglar uppmärksammar saker som vi annars skulle ha missat. Jag bor på landet och har många fåglar omkring mig, det föds många fågelungar varje sommar i holkarna på gården. Just nu har jag många gråsparvar som kommer i gäng och dricker vatten i vattentunnan, badar i en liten sandhög och slåss på fågelbordet om fågelfröna.

Är maten slut sitter på fågelburen och tittar in i köket och vill ha min uppmärksamhet, de kan också knacka med näbbarna på köksfönstret. Det känns bra att ha dem runt omkring oss.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek 

Rebecca

Comments Off on Kommunicera med fåglar!