Blog

Stärk dina energier!

För att må bra är det viktigt att vi omger oss med positiva energier och positiva människor, när vi möter negativa energier från andra människor privat och på våra arbetsplatser, vilket är mer vanligt än ovanligt, blir vi drabbade av det men förstår inte alltid varför vi blir dränerade av våra känslor, varför vi blir lika deprimerade som dem som vi har runt omkring oss som inte mår bra.

De blir våra energitjuvar och när vi får ta del av deras bekymmer som de utan att tänka på det, öser över oss och kanske ber om råd hur de ska gå vidare i sina liv, påverkar de oss med sina negativa energier.

För att bryta detta så kan vi börja göra något kärleksfullt för andra människor, ge dem av din tid och ställ upp och lyssna. När du gör det så tänds dina egna energifält och du fylls av positiva energier som du kan låta påverka dem till att må bättre och bli stärkta. Ett sätt kan vara att be Sinnesrobönen tillsammans, det är en stark bön som ger styrka. 

Att be om sinnesro för att acceptera det jag inte kan förändra, 
mod till att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ 

All kärlek

Rebecca


Comments Off on Stärk dina energier!