Blog

Din egen kraft!

Att tro på sig själv och att tro på att vi har en egen kraft att göra den förändring som vi alla behöver göra vid olika tillfällen, är inte så lätt som det låter. För vissa människor är det lättare att ta till sig den kraften, men för många människor kan det vara stora svårigheter att ta den till sig.

Du kan skapa förändringar om du litar på din intuition och din känsla, att gå på sin magkänsla inför att ta olika beslut brukar i regel vara det rätta sättet för att besluten ska bli bra.  

Var öppen och positiv för de nya möjligheterna som väntar bakom hörnet. Ett sätt kan vara att ge akt på de tecken och fingervisningar som hela tiden finns där. Det gäller bara att se dem!

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 
All kärlek

RebeccaComments Off on Din egen kraft!