Blog

Numerologi!

Enligt numerologin är år 2022 en 6a.  För dig personligen innebär det att dina energier gör att du blir mer omtänksam, beskyddande och medkännande vilket påverkar dem du har omkring dig på ett positivet sätt. Din kreativa, konstnärliga sida påverkas positivt. Du är viktig och tänk på att hålla ditt ljus starkt.

Siffran sex i numerologin står för det sjätte sinnet, vilket är intressant och det kan användas i olika sammanhang. Jag som medium använder mig av tarotkort, astrologi och änglakort. Jag använder mig av min starka intuition och kan även skicka över healing till dig. 

Är en duktig lyssnare och ersätter dina negativa energier med positiva energier, så du får ett positivt flöde i ditt liv. Ställ många frågor så det blir en dialog det gör att vår tid tillsammans blir en bra reading.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 
All kärlek

Rebecca
 

Comments Off on Numerologi!