Blog

Gym och yoga!

Årets början brukar vara den tid på året när vi avlägger löften som vi ska göra under året som följer. Valen brukar vara hälsosamma som stärker ditt sinne, kropp och själ. Yoga och att du förbättrar din kost och köper gymkort för hela året brukar vara de vanligaste valen. 

Har vi tur så fortsätter vi gå på gymmet och yoga kan vi använda oss av i alla möjliga situationer, när det gäller kosten så gäller det att hålla sig borta från ohälsosamma dieter som är lätt att ta till om vi har det stressigt runt omkring oss och inte hinner laga maten som vi helst vill äta.

Det finns även människor runt omkring dig som du behöver släppa, det är beslut som kan kännas frestande i början av hett helt nytt år som vi har framför oss.

Att vara i en grupp av människor som peppar varandra är ett bra sätt att komma ut i naturen eller de som har hundar kommer garanterat ut i naturen.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ 

All kärlek

Rebecca

Comments Off on Gym och yoga!