Blog

Ställa frågor till medium!

Vilka frågor kan du ställa till mig som arbetar som medium? Kan jag ställa ställa frågor som helst, ja det går bra att ställa alla typer av frågor och jag svarar på de frågor som du vill svar på på.

Jag tar in dig och känner av din personlighet, är du i en relation tar jag även in mannen och sen har vi en diskussion om du känner igen de svar jag ger till dig. I de flesta falla känner känner man igen sin egen och även mannens positiva och negativa egenskaper. 

Är du i en relation som har blockerat dig känslomässigt och du har kommit till en punkt där du funderar på att göra slut eller skilja dig så kan det vara bra att få den här diskussionen.

Om mannen är en person som har svårt att säga nej och som dessutom håller det mesta inom sig, han berättar inte hur han mår och han vill inte prata med dig om er relation, du har en personlighet där du är utåtriktad och social och vill ha kontroll på tillvaron och därför har ett behov av att prata då krockar era personligheter med varandra och han blir din energitjuv som tar all energi från dig.  

Men ju äldre vi blir och ju mer vi jobbar med oss själva så kan de här negativa egenskaperna förbättras och jag brukar säga att när du nu vet hur ni två fungerar tillsammans så försök att prata med din man och gör ett försök att reda upp situationen.  Ibland kan det fungera framför allt om det fortfarande finns starka känslor mellan ett par som även har barn tillsammans.

Försök att få egen tid tillsammans för att rädda förhållandet, idag arbetar i regel både män och kvinnor heltid och har ingen tid över i vardagen för att kunna prata med varandra och ge varandra det vi alla behöver, att bli bekräftade. Jag tar in dig och berättar vad jag får in och hur din situation ser ut i arbetslivet, bland dina vänner och släktingar, vad jag får in runt mannen som du har funderingar kring. 

Andra frågor kan handla om arbetet, du kanske funderar över att byta arbetsplats. Ekonomi är vanliga frågor, där vi har en diskussion kring vad jag får in om din ekonomi. Du kanske inte mår bra och behöver healing så erbjuder jag dig det  på distans, du kanske känner dig trött och orolig  och inte ser någon utväg i din vardag, då kan healing vara en väg till att må bättre. 

Om du känner att du inte har tid att ringa till mig och de nia de här skicka kan du skicka din fråga längst ner i kommentarsfältet, då får jag din fråga via mail och besvarar den och har kontaktant med dig, så var inte rädd för att ställa frågor.

Vill du ringa till mig så är jag i regel inne på mornarna och kvällarna men ibland bland under dagtid.

Ring 0939-1147171 välj 107 När du ringer till mig gör du det via dessa hemsidor https://www.xn--spdom24-fxa.se/vara-spadamer/anja-107/

Alla kärlek till er alla!

Anja

Comments Off on Ställa frågor till medium!