Blog

En positiv vision!

Vi lever i speciella tider med möjlighet till andlig tillväxt. Det är upp till oss alla att hålla visionen om fred och klarhet i världen.

Varje person som behåller sin tro och ständigt arbetar för sig fred och ett gemensamt världssamarbete kommer att upptäcka att deras aura har blivit gyllene. Denna energi sprider sig som olja i oroliga vatten. Tillsammans tog vi den stora kristallen till hjälp med vårt arbete.

Tillsammans avvisade vi en främmande kraft som främjade problem på jorden. Tillsammans kan vi ha en positiv vision för vår planet. En person som arbetar med änglarna är kraftfullare än någon världsledare!

Den nya situationen kan leda till rättframma och uppfriskande diskussioner som rensar luften. Känslorna känns äkta och ärliga och då allt lagt sig så kommer du att förstå dig själv och de människor som du har runt dig bättre.

Det är när det är oroliga tider som när ledare ska väljas eller olika epedemier finns runt i hela världen som vi människor behöver framtidstro, arbeten som vi kan gå till och känna samhörighet hos via våra arbetskamrater eller aktiviteter som vi har tillsammans med våra vänner.

Om du känner att du inte har tid att ringa till mig och ställa de här frågorna kan du skicka din fråga längst ner i kommentarsfältet, då får jag din fråga via mail och besvarar den och har kontakten med dig där, så var inte rädd för att ställa frågor.  

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. 

Ring 0939-1147171 välj 107 https://www.xn--spdom24-fxa.se/vara-spadamer/anja-107/ 

All kärlek till er alla! 

Anja

Comments Off on En positiv vision!