Blog

Nya energier!

Nya energier önskar de flesta av oss nu när vi går mot mörkare kvällar och mornar, med kyla och snö och ibland regn. När vi mår bra finns det positiva energier runt oss därför är det viktigt att hålla i de energierna eftersom det är lätt att hamna i negativa energier.

Vi kan ha energitjuvar runt oss som suger kraften ur oss! En dag när solen skiner och vi fortfarande kan sitta och betrakta naturen runt oss är ett sätt att skapa positiva energier som vi kan ta med oss ett tag, meditera eller promenera gör det som är lätt att ta till för att få vara i det positiva. Vi sover bättre, vi har mer tålamod med dem som finns runt omkring oss.  

Om du känner att du inte har tid att ringa till mig och ställa de här frågorna kan du skicka din fråga längst ner i kommentarsfältet, då får jag din fråga via mail och besvarar den och har kontakten med dig där, så var inte rädd för att ställa frågor.  

Välkommen att ringa mig  0939-1147171 välj: 107 och välj https://spådom24.se /107/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på spådom24.se Anja nr 107 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

All kärlek till er!

Anja

Comments Off on Nya energier!