Blog

Kattens energier!

Idag är det minusgrader ute men varmt på dagarna och då passar det att höststäda gården jag bor på. Studsmattan ska tas ned och krattor och spadar bäras in i ladan, vattentunnorna ska tömmas innan det blir för mycket is i dem. Hallonbuskarna ska beskäras och bindas upp och jordgubbarna ska täckas över med halm. Altanen ska tömmas och möblerna täckas över. 

Jag har hästar och katter på gården och jag har alltid haft en nära kontakt med mina katter. Katter har en feminin energi så de är avslappnade men vaksamma, graciösa och kärleksfulla. Som alla husdjur kan de välja att reinkarneras i samma familjer och människor känner ofta att de har en djup koppling till dem. Katter ser efter sina ägare, de flesta tror att de tar hand om sina kattdjur, faktiskt skyddar katten dem och deras hem från enheter och dåliga energier.

Många av dem erbjuder dig läkning utan att du är medveten om det. De är väldigt psykiska, mycket mer än vad de flesta inser. 

Det är likadant med hästarna de nickar och gnuggar mulen mot dig när du vill klappa dem, de känner av när du är nedstämd. Livet känns rikt när du får tillgång till djur, alltid lika glada när du kommer till dem. 

Berätta gärna era erfarenheter av hästar och katter har även haft hundar. Har ni känt kontakten med dina djur som jag har gjort?

Behöver prata med någon om det så finns jag tillgänglig för dig, välkommen att höra av dig. Fyller du i formuläret längre ned på sidan så kommer du till min mail och jag svarar på dina frågor där.

Välkommen att ringa mig  0939-1147171 välj: 107 och välj https://www.xn--spdom24-fxa.se/vara-spadamer/anja-107/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på synskonline.se Rebecca nr 7 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans, uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

All kärlek till er!

Anja

Comments Off on Kattens energier!