Blog

Spådom online!

Spådom online är det enklaste sättet att komma i kontakt med olika medium, då de oftast är sökbara genom att googla spådom online.

Ofta använder de medium du kommer i kontakt med det kinesiska horoskopet som har ett annorlunda system när det gäller horoskop. Du får en reading med det medium du fått kontakt med och som via tarotkorten ger dig vägledning. Du är delaktig i processen för att bli spådd online. 

Känner du att du har fått en bra kontakt och att du är nöjd efter samtalet så är det vanligt att du återkommer till samma medium, men det kan även vara värt att pröva andra som finns online.

Medium kan arbeta lite olika och då blir det spännande för dig att få de kontakterna. Många medium är mediala sedan barndomen och ger dig seriösa svar på de frågor du har. Tipset är att ställa så många frågor som du har för att få svaren du söker kring det som har hänt och det som kommer i din väg i framtiden. 

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.     

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7    

Ring 0939-1147147 välj 7             

All kärlek            

Rebecca

Comments Off on Spådom online!