Blog

Första fisketuren!

Årets första fisketur var igår på en brygga där stora abborrar brukar bli dagens fångst. Ett otåligt barnbarn fick sin första fisk i år men gillade inte att fiskarna nappade och bara åt upp hans mask. Han satt på bryggan länge och väntade på att få napp, men idag ska det bli fint väder och då är det dags att ta fram båten och ta en tur.

Det känns alltid bra att få umgås med barnen igen det var ett tag som det inte gick, så alla njuter av det idag när de flesta vuxna har fått vaccin mot covid-19. Nu ska även gymnasieelever erbjudas vaccin, vilket är bra.

Fick många telefonsamtal igår, ovanligt många handlade om bostäder, det är svårt att få en bostad och det är dyrt, vilket är ett stort problem för många. Många människor har fått lämna sina arbetsplatser och söker nytt arbete, men det är inte så lätt. Det kommer förmodligen att bli bättre till hösten får vi hoppas på.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.    

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7    

Ring 0939-1147147 välj 7             

All kärlek           

Rebecca
Comments Off on Första fisketuren!