Blog

Tro på dig själv!

Att tro på sig själv kan ibland vara utmanande, framför allt när det gäller att ta svåra beslut, då är det lätt att tveka och ofta så frågar vi de närmaste vi har runt omkring oss om vad de tycker. Men ju fler åsikter från andra som vi får ju mer rådvilla och tvekande kan vi bli.

Men om vi i stillhet frågar oss själva vilken magkänsla vi har inför ett stort beslut och vad som är det bästa och det sämsta med beslutet så kan vi få vägledning till att ta beslutet.

Många av oss vill känna av guiderna som vi alla har runt omkring oss och svaret vi då får är att tro på dig själv och att du har deras stöd. Du kan även be till ärkeänglarna vilket är vanligt, framför allt till Michael att han befriar dig från din tveksamhet och stärker dig.

Ett annat sätt är att vara optimistisk och känna in resultatet av ditt beslut som något positivt och känna att dit vill jag gå, där tar jag mitt beslut. Att tro kan vara en stark kraft i sig som kan ge positiva energier, att tro på sig själv och stå upp för det stärker oss alla. 

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.     

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7     

Ring 0939-1147147 välj 7              

All kärlek            

Rebecca

Comments Off on Tro på dig själv!