Blog

Skapelsens lagar!

När det gäller skapelsen så sägs det att den omfattas av attraktionens lagar som då styr det mesta för oss människor. Om du vill skapa rikedom till dig så måste du skapa egna välmående tankar och visioner om rikedom. Vill du ha många vänner måste du se till att utstråla värme, vänskap och generositet. Om du vill vara lycklig så se till att du gör saker som får dig att känna dig glad. 

Tänk positiva tankar, tänk och prata med dina guider och jordandar som finns runt omkring dig, fördjupa dig i deras energier. Oskuld, renhet, lycka, kärlek är vackra egenskaper och det viktigaste av allt är en önskan att få tjäna dina vänner och din familj och alla dem som kommer i din väg, då får du tillbaka allt positivt som du ger och det är först då som vi kan känna oss glada och positiva.

Många människor känner sig tyngda av all oro som finns runt omkring oss och som drabbar många av dem vi känner, oro för sina anställningar, oro för coronaviruset som fortfarande sprider sig och även en oro för att många människor fortfarande inte kan lev sina liv fullt ut som de gjorde tidigare. Men vi får hoppas på bättre tider och uppmuntra varandra och ge varandra kärlek, då kommer vi långt bara med det.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

RebeccaComments Off on Skapelsens lagar!