Blog

Medium tarot!

De flesta som söker mig för en reading frågar om jag använder tarotkort, så det verkar vara allmänt känt att kopplingen medium tarot är ett känt begrepp. Medium tarot efterfrågas för det mesta när kontakt tas med olika spålinjer. Tarot är en samlingsnamn för korten som används av en tarotkortlek, namnet tarot används om själva kortleken men även om trumfkorten i leken och kan syfta på spådomen du får när du använder dig av kortleken.

Det finns klädda kort (prinsessa, riddare, drottning och kung) som symboliserar personer. De visar horoskopstecknet du är född i och även karaktärsdragen samt innehåller olika situationer eller händelser som sker i livet.

Att känna av personen som söker dig och samtidigt använda tarotkorten ger en helhet till readingen och där det är viktigt med dialog för att du ska känna dig nöjd efter samtalet du har haft, var inte rädd för att ställa frågor om det du funderar över. Kan även vara viktigt att nämna de tarotkort som kommer upp för den som du pratar med då blir innebörden för personen mer detaljrik och ger mer förståelse.

Magiken i tarotkortet har siffran 1 som står för stora möjligheter. Kortet för magikern där ena armen pekar upp mot universum och den andra mot marken, visar på kopplingen mellan det materiella och det andliga som vi hänvisar till ett högre syfte, står även för manifestation och framgång.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca


Comments Off on Medium tarot!