Blog

Ditt hem – en ljusportal!

Om vi skapar en ljusportal i vårt hem så har vi skapat ett utrymme där vi är skyddade. Du har samtidigt skapat en inkörsport för högre varelser att komma in hos dig, eftersom ljusportalen kan ses av änglarna och andra krafter i universum. 

Genom att skapa vår ljusportal som även kan vara adventsljus och adventsstjärnor i våra fönster så kan vi samtidigt utveckla våra personliga frekvenser, ju fler frekvenser vi utvecklar ju högre upp i de olika dimensionerna kommer vi, vilket går att läsa sig till om det intresset finns. 

Så vill du utveckla din frekvens där du befinner dig så träna dig på att vara vänlig, ge kärlek, visa generositet och även mod och andra positiva egenskaper som mycket skratt och känn efter för att uppleva positivitet och lycka. 

Det finns andliga övningar för dem som är intresserade av det, sång och böner, meditation och yoga mm. Vissa som utövar de här övningarna har byggt egna altare som kan innehålla stearinljus och även kristaller av olika slag. Du kan bjuda in lägre energier i ditt hem om du bjuder in dem och känner dig trygg med det.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca

Comments Off on Ditt hem – en ljusportal!