Blog

Njut av kärlek!

Oavsett i vilken form kärlek dyker upp i ditt liv, så passa på och njut. Det kan vara ett nytt jobb som du fått och som du älskar, eller ett nytt hem eller ett nytt husdjur. Men för många av oss som genomgått sorger är det dags att förlåta och gå vidare i livet. 

Förlåtelse betyder inte att det som hände tidigare var okej, eller att det inte spelade någon roll. Att säga förlåt innebär att du släpper smärtan i form av skuld, ilska och skam för att läka och gå vidare. Att ta med sig för att gå vidare är de lärdomar du har fått och de kärleksfulla minnen du har från ditt förflutna.

Vi behöver vara ensamma i våra liv och vad vi går igenom, du har Gud, änglar och dina guider omkring dig som du kan kalla på och be om deras hjälp för att gå vidare. Kan kännas enkelt men enkla saker kan ibland göra underverk! Annars finns det böcker och olika typer av healing som kan hjälpa dig att förlåta och bli fri. 

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

RebeccaComments Off on Njut av kärlek!