Blog

Vintern är på väg!

Snön har kommit och det är kallgrader ute, men det är också soliga vintriga dagar vi har framför oss. Fåglarna är hungriga och vill ha fågelfrön och talg och ekorren kommer på besök och kommer smidigt in i fågelburen. 

Det är dags för barnen att redan nu skriva sina önskelistor till tomten, vilket de brukar göra och lägga dem på bron. Varje år är de borta till deras förtjusning men det är jag som tar dem för att vara förberedd på deras önskemål av julklappar. Men julen är en vacker högtid med adventsljus och julstjärnan, vi brukar hämta julgranar på egen skogsmark och det hör till förberedelserna inför julen, en gran inne och en gran ute som lyser vackert. 

Vi är viktiga för de människor som söker oss för en reading och som inte alltid vet om de blir ensamma eller har människor runt omkring sig under julhelgerna, många är ensamma. Var inte rädd för att besöka och bjuda in dem du har omkring dig under julhelgerna, det kan bli möten som ger dig mycket kärlek och omtanke.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca
Comments Off on Vintern är på väg!