Blog

Mediala rådgivare!

Mediala rådgivare finns till för alla som har behov av det, ibland så har vi inte svar på våra frågor och vi vill kanske inte belasta våra familjer och vänner med våra bekymmer. Då kan det vara bra att kontakta ett medium som kan vägleda dig, många undrar över sina arbetsplatser, det har kanske informerats om omorganisationer som brukar skapa oro hos medarbetarna, eller du behöver vägledning eftersom din relation inte fungerar eller du kanske har träffat en ny partner och har frågor kring honom och er fortsatta relation.

Mediala rådgivare brukar nämnas under olika benämningar, spådamer, medium, spåmän, sierskor och healare. Men de finns där för dig och hjälper dig att sia och tolka om framtiden. Till sin hjälp har de olika verktyg som tarotkort, pendel, änglakort, healing och om det behövs rensningar i hemmen. Ofta har de hjälp från andra sidan och förmedlar budskap till den som så önskar. Att få en kontakt med en nära anhörig som har gått bort och få ett budskap, stärker den som är i sorg, ofta är budskapen att de som har gått över till andra sidan har det bra. De budskap jag har fått har varit hälsningar och beskrivningar av olika saker som gör att jag förstår vilka av dem som vill kontakta mig.

Du kan få hjälp att hitta borttappade saker, vilket ofta sker om bilnycklarna eller plånboken eller andra saker inte hittas, det är bra om du tänker på var du har varit när du upptäckte att sakerna var borta och hur länge de har varit borttappade.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ 

All kärlek

Rebecca
Comments Off on Mediala rådgivare!