Blog

En ljusning i energin!

Du kanske har märkt en ljusning i energin, vi går mot ljusare tider och folk börjar andas igen, det finns hopp. Vi är inne i februari och det börjar ljusna, vissa dagar är solen varm och fåglarna har börjat kvittra. I början av mars brukar tranorna komma trumpetande över byn, de samlas på åkrarna där de äter av gräset som börjar komma upp, de bygger sina bon vid en sjö där det finns öar som du måste ha båt för att komma till. 

Jupiters expansiva energi påverkar oss alla och vi börjar vända våra ansikten mot solen, vi har längtat efter solens värme hela vintern. Att få sitta i trädgården och dricka kaffe och observera djurlivet är en stor glädje. 

Förra våren gick älgkorna på böjda framben och åt av det nya gräset som kommit upp, det gjorde de i flera veckor, deras kalvar låg gömda i det gamla långa gräset.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ 

All kärlek

Rebecca

Comments Off on En ljusning i energin!