Blog

Kräftor!

I går träffades vi inom familjen för att äta kräftor för första gången i år, det blev en trevlig tillställning där vi åt kräftor och alla tillbehör som hör till. Västerbottenostpaj hör till och ett gott bröd med olika ostar. Det är en konst att äta kräftor om du inte ätit tidigare, ett av barnbarnen lärde sig snabbt men det andra barnet tröttnade till slut och tyckte det var för jobbigt.

Kräftknivar behövs till klorna och sen ska köttet pillas ut och ätas, för att ta loss kräftans stjärt vrider du mellankroppen på kräftan, skär upp stjärten på sidan med kräftkniven så lossnar köttet. Lägg kräftköttet på ett varmt vitlöksbröd, det är gott.

Det känns bra att kunna umgås med familjemedlemmar igen, alla vuxna är vaccinerade vilket innebär att vi kan umgås inomhus, det har vi endast gjort på verandan tidigare eller utomhus. Men det är fortfarande munskydd som gäller när vi handlar på olika affärer.

Många människor har varit oroliga och många aktiviteter har fortfarande inte kommit igång riktigt, men vi får alla se framåt och hoppas på att det mesta kommer att vara som vanligt igen så småningom.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.       


Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: 

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

Ring 0939-1147147 välj 7               

All kärlek              

Rebecca
Comments Off on Kräftor!