Blog

Budbäraren om goda dagar!

Äntligen kommer solen, äntligen får vi värme är det lätt att säga efter regn och kyla. Solens värme upplever vi positivt och vi vill passa på att njuta, vi skyndar till stranden och badar och solar. Har vi trädgård passar vi på och ser över våra rabatter då det brukar vara dags att flytta växter eller plocka jordgubbar och hallon om vi har det.

Att få ta en cykeltur eller promenera i värmen är något som de flesta gillar och att få plocka bär i skogen gillar de flesta. Man solen är också budbäraren om att vi har goda dagar och goda nyheter framför oss. Du har de senaste dagarna fått positiva meddelanden och positiv energier som fick dig att lägga dina bekymmer åt sidan, försökt vara optimistisk om din framtid och det du har gjort.

Lita på att du har en solig och ljus framtid framför gräva. Låt solens strålar ta bort dina tvivel och oro som du känner ibland när motgångarna kommer, som de kommer för de flesta av oss. 

Idag är en bra dag för en ny början, lita på dina egna idéer och känn glädje när du tänker på dem!

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: 

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

Ring 0939-1147147 välj 7 
 	
All kärlek 

Rebecca

Comments Off on Budbäraren om goda dagar!