Blog

Sprida kärlek!

Ibland kan det vara bra att vara ensamma för att komma till insikt över var vi står i livet och hur vi går vidare framåt. Många av oss lever ett hektiskt liv med arbete och fritid samt familj, det gör att vi sällan hinner vara ensamma med våra tankar och sortera vad som är viktigt och lämna det som vi inte hinner med och som vi kan avvara i våra liv.

Vi har alla visdom och erfarenheter med oss och det är viktigt att känna värdet av det, för det är något vi kan dela med våra medmänniskor som vi har runt omkring oss. Öppna upp dig själv och ta kontakt med dem som behöver dig och som du känner att du får något tillbaka av. Ofta lägger vi vår energi på människor som kanske inte tar emot vår omsorg och kärlek som vi ger dem, men det viktiga är att vi känner och vet att vi gjorde vad vi kunde för att nå dem men det lyckas inte alltid.

Om du litar på dina förmågor som du har och klarar av de uppgifter som kommer i din väg genom livet så kommer du att känna dig stärkt och är beredd när svårigheterna kommer till dig, livet är ibland en berg- och dalbana och då är du redan beredd på det. Du klarar mer än du tror!

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.       

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: 

www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

Ring 0939-1147147 välj 7               

All kärlek              

Rebecca
Comments Off on Sprida kärlek!