Blog

Intuition – själens språk!

Många av oss har en stark intuition som vi använder i kontakt med dem som kontaktar oss medium, vi kommunicerar med änglarna och det gudomliga. Det är ett starkt verktyg som med vägledning kan ge dig det liv du önskar.

Känner du rädsla och osäkerhet som gör att du inte kan leva det liv som du önskar så kan du öva upp din intuition och därmed känna styrkan av att ha kontroll över ditt liv. Var inte rädd för de visioner du kan uppleva, känslor som dyker upp från tidigare upplevelser, ta tag i de känslorna och bearbeta dem och lägg dem sedan åt sidan och gå framåt i livet med den nya styrkan du har fått.

Lyssna på dig själv, vad säger din magkänsla när du ska ta olika beslut, gå på den och tona ner dina osäkra sidor av din personlighet. Vi kan alltid stärka oss själva, det är aldrig för sent. Omge dig med positiva människor och hjälp dem på vägen som vill ta emot din hjälp, om de inte vill ta emot din hjälp så kan du säga till dig själv att du gjorde allt du kunde för att hjälpa till, gå sen vidare i livet.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.    

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7   

Ring 0939-1147147 välj 7             

All kärlek           

Rebecca
Comments Off on Intuition – själens språk!