Blog

Återkoppling!

Jag bor på en liten ort i västra Sverige, en del av landet som tidigare har tillhört Norge och där många människor pratar svenska med en blandning av norska. Därför har jag lätt för att prata med dem som hör av sig från Norge, det finns olika dialekter i Norge som det finns i Sverige, men om jag pratar norska med dem så underlättar det samtalet.

För att få en respons på de samtal jag har, så ber jag om återkoppling av våra gemensamma samtal för att få ett kvitto på att samtalen är lyckade, att de frågor som ställs får de svar de behöver. Att jag kan förmedla positiva energier och att det blir ett samtal där vi ger och tar av varandras livserfarenheter och där min starka intuition av vad som har hänt och vad som kommer i framtiden styr samtalet.

Nu när jag fått de omdömen som jag bett om även från de norska samtalen så känns det bra, det blir ett kvitto på att samtalen är givande för oss båda. Så ett tips till er som läser mina bloggar ge omdömen så jag vet att våra samtal betyder lika mycket för er som det gör för mig.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.   

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7   

Ring 0939-1147147 välj 7            

All kärlek          

Rebecca
Comments Off on Återkoppling!