Blog

Vad får oss att sluta stressa!

Det finns olika vägar att gå för att vi ska lära oss att inte stressa för mycket, många av oss gör det både privat och i arbetslivet. Ibland känns det som vi alltid har bråttom och inte har tid med det som vi verkligen vill göra.

Ta fram papper och penna och skriv ner det som du känner oroar dig, för att få klarhet i vad som gäller, varför du blir stressad och orolig över saker. Ekonomin är något som kan få många människor periodvis att oroa sig över om pengarna ska räcka till. 

Gå ut och ta en promenad, meditera eller spring några kilometer eller vad du brukar göra för att rensa tankarna från negativ påverkan. Andas in den friska luften och ta djupa andetag för att rensa ut det negativa och ta in positiva känslor och tankar.

Det är viktigt att inte fastna i självdestruktiva tankar och bli bitter, allt vi går igenom i livet är det någon mening med, du kommer att känna dig fri efter att du har bearbetat dina känslor.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca
Comments Off on Vad får oss att sluta stressa!