Blog

Vila och känn dig lycklig!

Det är dags att njuta av ditt liv, att vila och känna dig lycklig är inte lyx utan nödvändigheter för att vi ska må bra. Vi har så många måsten hela tiden som vi tycker att vi måste ta tag i och så fort vi är klara med en uppgift dyker en annan upp som vi måste lösa.

Låt inte ditt ansvar hindra dig, tar vi på oss för mycket ansvar så kan vi uppleva att vi har kontroll på livet, men vi glömmer att det finns människor runt omkring oss som gärna delar vårt ansvar, så ju mer vi delar med oss av det som måste göras ju mer hinner vi med att njuta av livet.

De flesta av oss vill lägga oss på soffan med en kopp te eller kaffe efter dagens slut, titta på TV eller läsa en bok, lösa korsord är ett trevligt tidsfördriv som många kopplar av med. 

Ibland kan det räcka med att prata med mig och få en reading där vi tillsammans går igenom vad det är i ditt liv som gör att du sover dåligt och ibland har hjärtklappning av all oro. Vi har ibland väldigt svårt för att be om hjälp, det finns alltid någon som vi kan prata med och berätta hur vi mår. 

Var rädd om dig, bränn inte ljuset i båda ändarna!

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca

Comments Off on Vila och känn dig lycklig!