Blog

Medium kärlek!

De flesta som hör av sig är intresserade av medium kärlek, medium kärlek är ofta kopplat till förväntningar på att träffa någon ny partner i framtiden. Många har nyligen träffat en ny partner och har frågor kring hur relationen ska fortsätta, de vanligaste frågorna är om den nya mannen har känslor för personen som ringer och om mannen är seriös.

Det blir en dialog om vad personen i fråga förväntar sig av en ny relation och vad som har hänt med tidigare relationer som har tagit slut, det är vanligt att kvinnor vill veta om den tidigare mannen fortfarande har känslor kvar efter att relationen har upphört, framför allt om det finns gemensamma barn. 

Det är vanligt att mannen som kvinnan har varit i relation med fortfarande har en negativ påverkan på henne och hennes val av ny relation, där blir det en diskussion kring att släppa det som har varit och gå vidare för att ha en chans att njuta av den nya relationen.

I samtalet kan en uppfriskande diskussion uppstå där vi diskuterar hur äkta känslor känns i en relation som inte är bra och en ny relation där det blir många frågor som ska ha svar. Men om känslorna känns ärliga och det har gått en tid brukar de flesta förstå sig själva och dem de har runt omkring sig bättre.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca

Comments Off on Medium kärlek!