Blog

Din födelsestund!

Det sägs att när vi dör så är det ett beslut som vår själ har beslutat. Att både tid och plats kan ha valts ut i förväg för att underlätta för oss när vi börjar nästa steg på vår andliga resa. 

Din födelsestund är noggrant planerad, du är placerad i din familj och platsen och födelsetiden beräknas minutiöst. Fick en utbildning i astrologi för ett antal år sedan och vi fick lära oss att ta fram våra personliga horoskop. Vi slog i tabeller och utgick från det år vi var födda. 

Det var intressant att ta fram hur planeterna stod vid mitt födelseögonblick och solen och månen hur de var placerade. Vi är välsignade när vi kommer till jorden och det kan kännas väldigt mäktigt, vi har alla en uppgift att fylla och viktiga beslut att ta genom hela livet. Vi kommer att möta många människor som kommer att betyda mycket för oss och det känns stort, men vi kommer även att möta hinder och olyckor, men där har vi människor runt omkring oss som kan hjälpa oss och våra guider i den andliga världen som finns där för oss.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av.

All kärlek

Rebecca
Comments Off on Din födelsestund!