Blog

Hälsosamma val!

Många av oss behöver förändra vår kost så den blir mer hälsosam samt börjar röra på oss mer, en del köper nytt kort till gymmet för att börja träna. Ibland ber vi våra guider om hjälp om vi fastnat i vårt sätt att leva eller många av oss går igenom svåra perioder i livet och då orkar vi inte förändra våra liv speciellt mycket. Har vi vänner och familj runt omkring oss kan vi be dem peppa oss och följa med på den första promenaden på länge, att komma ut i naturen får de flesta av oss att piggna till och må bättre.

Vi har ibland ohälsosamma dieter som följd av att vi har människor omkring oss som vi måste släppa. Att då få en reading med mig betyder att vi tillsammans ser över dina matvanor och framför allt om du har människor som är dina energitjuvar, vilket betyder att du har fullt upp med att leva med i andras liv eftersom de personerna har fullt upp men inte har förmågan att se lösningarna för sig själva.

Ibland måste vi säga nej och ta distans till de omkring oss och be dem återkomma när de löst sina problem, det viktiga är att vi ser våra egna lösningar och ser till att vi mår bra. Vi kan förändra oss själva men inte påverka och förändra andra. Viktigt att tänka på.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca.
Comments Off on Hälsosamma val!