Blog

Ge någon positiva energier!

Det här blogginlägget är riktat till den danska websidan www.clairvoyant24.dk jag finns även på de danska websidorna som en clairvoyant sandsigerske med en stærk intuition, som vejledes af englekort og tarotguiderne. Du er velkommen til at ringe til Rebecca, når som helst du behøver guidning fremad i livet.

Jag använder mig av tarotkort och änglakort när du får en reading av mig, jag ger rådgivning och vägledning. Jag tar även in dig och läser av din personlighet och din aura, ger healing om du önskar det. Vi diskuterar tillsammans frågor om arbete, relationer och ekonomi men även andra frågor som du kan ställa till mig. Jag är positiv och vill förmedla positiva energier till dig och vill att du ska leva i nuet för att må bra, det som har varit och det som finns framför oss kan vi inte påverka idag. När det gäller förändringar så är det bara oss själva vi kan förändra inga andra hur gärna vi än vill det. Vi ska ha mod att förändra det vi kan och acceptera det vi inte kan påverka.

Det är en förmån att få ha kontakten med er som söker mig online och jag blir glad och lycklig när jag hjälper dig att må bra att du känner dig stärkt efter vårt samtal och att du vet att jag finns online så du kan nå mig när du har det behovet. Du får ha en trevlig dag och ser fram emot dina samtal som vi kan ha tillsammans.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av www.clarivoyant24.dk

All kärlek

RebeccaComments Off on Ge någon positiva energier!