Blog

Det hemsökta huset!


Min granne bor i ett hus som är 103 år gammalt, ett hus med två våningar med långa garderober på övervåningen. Hon tycker fortfarande att det känns obekvämt att gå upp på övervåningen eftersom hon känner sig iakttagen.

Hon har sitt sovrum på övervåningen och i det rummet finns det en öppen spis från golv till tak, så det är ett kallt utrymme mitt i sovrummet. Hon har vaknat några gånger av att hon har sett skuggor som har gått igenom sovrummet och vid några tillfällen har hon uppfattat personer som står vid sängen med gammeldags kläder på sig

Kvinnor med långa kjolar och männen har rockar på sig som inte finns nu för tiden. Hon upplever inte att de vill något speciellt utan mer att visa att de finns i huset.

Barnen däremot vill inte gå upp på övervåningen ensamma, de säger att de ser skuggor som går rakt in i väggen, de har lampor tända i sitt sovrum för att kunna sova.

Huset finns på en stor gård där det har funnits pigor och drängar som arbetat på gården, det har varit mycket folk i rörelse och en del av deras energier finns säkert kvar i huset.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.   

Ring 0939-1147147 välj 7     

All kärlek!     

Rebecca 
Comments Off on Det hemsökta huset!