Blog

Att föra diskussioner!

I mina kontakter med människor som söker kontakt med mig när de mår som sämst och jag kan hjälpa till genom att lyssna, ställa frågor och analysera problemen, känner jag att jag kan hjälpa en medmänniska att må bättre. Ibland är det praktiska frågor om jobb, ekonomi och relationer. 
 
Bästa mötet blir när diskussion uppstår mellan mig och den som söker min hjälp, så var inte rädd för att ställa frågor, det underlättar att du får svar på det du funderar på och vill ha hjälp att se problemen. 
 
Har du energitjuvar i ditt liv som tar all kraft ifrån dig, jag hjälper dig att se dem och diskuterar en lösning så att du kan gå vidare med ditt liv. 
 
Behöver prata med någon om det så finns jag tillgänglig för dig, välkommen att höra av dig. Fyller du i formuläret längre ned på sidan så kommer du till min mail och jag svarar på dina frågor där.

Välkommen att ringa mig  0939-1147171 välj 107: eller https://www.xn--spdom24-fxa.se/vara-spadamer/anja-107/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på spådom24.se Anja nr 107 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans via uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

All kärlek till er!

Anja 
[contact-form-7 id="94" title="Anja"]

Comments Off on Att föra diskussioner!