Blog

Höstens färger!


Höstens färger är här, rött, gult och fortfarande grönt i naturen. Börjar bli kallt på nätterna men fortfarande varma dagar. Trädgården behöver fixas innan kylan är här, hallonplantorna behöver gallras, de grenar som gett hallon ska klippas ner och mer jord på jordgubbslanden behöver fyllas på.
 
Tid för tankar och reflektioner, tända ett ljus nu när mörkret kommer på kvällarna, mysa och ha det skönt. 
 
Trivs man med sig själv och livet så har man lättare för att ta till sig kärlek. Ju mer du aktiverar dig och trivs med livet desto varmare och starkare energi får du.
 
Har du kört fast och inte ser någon väg ut ur en relation tex kan jag ta in dig och diskutera med dig hur det ser ut omkring dig just nu, tips och råd hur du går vidare och hur du kan stärka dig själv. Jag finns här för dig så hör av dig! Skickar över healing om du behöver det.

Behöver prata med någon om det så finns jag tillgänglig för dig, välkommen att höra av dig. Fyller du i formuläret längre ned på sidan så kommer du till min mail och jag svarar på dina frågor där.

Välkommen att ringa mig  0939-1147171 välj 107: eller https://www.xn--spdom24-fxa.se/vara-spadamer/anja-107/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på spådom24.se Anja nr 107 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans via uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

All kärlek till er!

Anja 

   

	
Comments Off on Höstens färger!