Blog

Vilka beslut fattar du!

Många människor känner att de vill förändra sina liv, de har fått vaccin och vill nu fortsätta sina liv som de hade tidigare. Att boka en utlandsresa eller en resa till fjällvärlden i vårt land är populära beslut att ta.

Det bästa är att vänta och se över vilka möjligheter som finns, att inte ha för bråttom att ta beslut. Risken finns annars att vi inte tar hänsyn till de vi har omkring oss, vänner och familj. 

Många yngre har inte fått vaccin mot covid-19 ännu och då kan det vara bra att avvakta ett tag till och ta besluten senare när det blir bättre tillfällen.

Man det är du som ska ta besluten, ibland är det lätt att bli inspirerad av reklam och då är det lätt att ta fel beslut. Men alla beslut vi tar kan ändå bli bra i slutändan, vi har lärt oss något om oss själva.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans. Det gör du på www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ eller på  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 Ring 0939-1147147 välj 7          

All kärlek!         

Rebecca

Comments Off on Vilka beslut fattar du!