Blog

Vila och känn dig lycklig!

Livet rusar fram, vi jobbar och vi tar hand om familjen och våra närmaste släktingar och vänner. En del av oss blir stressade och då gäller det att kunna varva ner och ta hand om oss själva för att vi ska orka med det vi har runt omkring oss. 

Tänk på att inte låta ditt ansvar som du har på många olika områden, hindra dig från att njuta av ditt liv. Det är inte lyx att vila eller att känna dig lycklig utan det måste vi få kosta på oss. Det kan vi göra på många olika sätt där tända ljus är ett bra exempel på att äta eller dricka något gott samtidigt som ljusen sprider både dofter och värme mot oss.

Det är ju så att vi inte behöver göra allt själva i hemmet till exempel eller även på våra arbetsplatser, det kan ofta bero på vad vi har för personligheter. En del personer har ofta så svårt att be om hjälp, så de tar på sig alltför stort ansvar och till slut så mår de dåligt och blir utbrända.

Ofta handlar det om kontroll, ju mer ansvar ju mer kontroll det hör ihop, men det blir till slut för mycket som vilar på dina axlar. Rådet blir att delegera, har du barn omkring dig så brukar de älska att hjälpa till med bakning och att tända ljus och även så är det viktigt att de lär sig att plocka upp efter sig.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca

Comments Off on Vila och känn dig lycklig!