Blog

Varför registrerades din själ!

Varför registrerade din själ sig under denna livstid?

Du kan vara en healer. Det kan vara en fysisk läkare, som en läkare. Eller en mental och emotionell läkare, som en psykiater, psykolog, rådgivare eller terapeut. Eller en andlig eller kristall läkare som arbetar på själsnivå. 

Du kan vara lärare. Detta kan vara i en pedagogisk, religiös eller andlig anläggning eller sprida information på annat sätt. Och nu förmedlar många andliga lärare förståelse för de andliga världarna eller den heliga informationen.

Du kan vara ett ljus. Dessa är de som bär nycklar och koder för helig kunskap och visdom i sina energifält och berör andra medvetet eller omedvetet. Att föra fram teknik. Dessa är uppfinnare och experimenterande och de som kanaliserar den andliga tekniken för framtiden.

Du kan arbeta med naturen. Detta inkluderar de som odlar grönsaker organiskt. Och ta fram nya sätt att mata alla på planeten på ett hälsosamt, andligt sätt som tillfredsställer deras själar, redo för den nya guldåldern.

Du kan arbeta med djur och få tillbaka en förståelse för vem de verkligen är. 

Du kan uttrycka dig kreativt eller konstnärligt eller genom att föra fram skönhet, som är en gudomlig egenskap. Att vara en tydlig kanal eller medium. 

Du kan skapa ett företag som hjälper människor, natur, djur eller planeten. Du kan utstråla lycka och glädje. Du kan uttrycka dig fysiskt, t.ex. genom sport eller dans. 

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.

Ring 0939-1147147 välj 7    

All kärlek!   

Rebecca
 
Comments Off on Varför registrerades din själ!