Blog

Var stolt över dig själv!

Det är ett nytt år och för många är det detsamma som att blicka tillbaka till föregående år och för många av oss kan det vara dags att ta oss tid och vara stolta över de prestationer som vi genomfört.

Vi har lätt för att glömma det positiva som har hänt eftersom det negativa brukar överskuggas av otrevliga händelser som vi har drabbats av. Därför kan det vara viktigt att tänka positivt, för många av oss har uppfyllt de mål vi hade inför förra året.

En del har skiljt sig från dåliga relationer och flera har bytt arbetsplats vilket är stora steg att ta, men när de är genomförda kan vi tillåta oss att vara nöjda och låta de positiva energierna flöda runt omkring oss.

Du har övervunnit många hinder och nu i början av det nya året så kontakta dina vänner och din familj som du har omkring dig, de vänner du har långt ifrån dig kan du mejla eller på annat sätt kontakta. Du kommer att få mycket värme tillbaka från dem som gör att du mår bra.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 
All kärlek

RebeccaComments Off on Var stolt över dig själv!