Blog

Utveckla sig själv!


Jag har många gånger tänkt att om en metod fungerar för vissa människor som jag respekterar så måste metoden fungera även för mig, det kan vara frågor som kan vara arbetsrelaterade eller relaterade till mitt privata liv.

Men det finns ingenting som är för sent att ta tag i när det gäller att lära känna dig själv och vad som får dig att trivas. Du kan fortfarande må bra utan att ta in vad andras metoder har för betydelse.

Jag har alltid varit intresserad av IT och har med tiden utbildat mig och under en tid arbetat på en arbetsplats där jag fick användning för mina kunskaper, men jag har känt ett stort motstånd från män som gärna svänger sig med sina kunskaper och pratar ett språk som det gäller att hänga med på för att förstå. Som kvinna gäller det att slå sig fram i den världen. 

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.   

Ring 0939-1147147 välj 7       

All kärlek!      

Rebecca
Comments Off on Utveckla sig själv!