Blog

Träna för att må bra!

Många av oss har insett att det är viktigt att röra på oss och det gäller för alla åldrar, pratar ofta med en granne som är 86 år och som går ibland flera timmar om dagen i skogen. Hon är fortfarande väldigt vital och pigg för sin ålder.

Fysisk rörelse är viktigt för att vi ska må bra, känna oss avslappnade och må bra även mentalt. Vi får mer energi och orkar göra mer i vardagen. De flesta människor blir även mer positiva och i förlängningen även mer kreativa.

Vad du gör för att sätta igång och röra på dig mer handlar om vad du tycker är bra och känns rätt för just dig, jag gillar att promenera med stavar, cykla och att bada i simhallen eller utomhus. Mitt barnbarn tycker det är trist att simhallen har stängt på grund av covid-19, han pratar ofta om att när simhallen öppnar upp igen när många har fått vaccin, då ska vi gå dit och bada igen tillsammans.

Efter badet vill han ha pannkakor, en sockerdricka och glass. Han skiner upp och ser fram emot sommaren. Det finns även rörelser som förstärker dina chakran och din kropp och det är yoga. 

Många människor anser inte att de har tid över att hålla igång sin kropp och röra mer på sig, men ett bra sätt är att göra det spontant eller planera in din träning de dagar du har tid över. Tänk på att du får mer energi om du sätter igång och rör på dig.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.   

Ring 0939-1147147 välj 7     

All kärlek!     

Rebecca


Comments Off on Träna för att må bra!