Blog

Regnbågen – Bifrost!

This image has an empty alt attribute; its file name is world-childrens-day-520272_640.jpg
Du har nog lagt märke till att andlig tillväxt inte bara är regnbågar och fjärilar. Det finns utmaningar och stormar på vägen mot läkning och uppstigning när regnbågarna dyker upp - efter stormarna. Låt det passera och försök inte undertrycka känslor som känns tunga eller obehagliga. Bekräfta det och agera när det krävs åtgärder.

Ta hand om dig själv, om det är vad det kräver. Att rensa din energi är alltid en bra idé! Så vad du släpper kan verkligen rensas ur ditt energifält och hem också. Regnbågar påminner mig också om änglarna eftersom deras auror är som regnbågens färgområde.  

Det är sant att vi ibland behöver mer än en ängel. Kanske till och med hela regnbågen. Anropa, be, meditera och skriva dagbok, vad som helst som hjälper dig att ansluta till dina högre kraft och gudomliga hjälpare. Må du och dina dagar välsignas med regnbågar! 

I nordisk mytologi kallas regnbågen för Bifrost och är den bro, som vaktad av Heimdall förenar Asgård med Midgård. I grekisk mytologi är den stigen efter budbäraren Iris mellan himlen och jorden.

Regnbågen finns omnämnd i Första Moseboken som ett tecken på Guds förbund med människorna. Efter att Noa överlevt floden sände Gud regnbågen som ett tecken på hans löfte att ingen mer syndaflod skulle komma.

Regnbågen som bro är också ett inre fenomen. Genom att väcka våra chakra och vår chakraenergi, kundalini kraften, får vi hjälp med kontakten mellan de olika aspekterna inom oss som till exempel sexualitet, närhet, personlig kraft, kärlek, insiktsfullhet, kreativitet och intuition.

Att ha kontakt med vår inre intelligens är inte en liten sak utan det har stor betydelse för vår livskraft, överlevnadsförmåga och inte minst glädje i livet.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid. 

Ring 0939-1147147 välj 7 

All kärlek! 

Rebecca
Comments Off on Regnbågen – Bifrost!