Blog

Tid för övergång!

Det kan vara dags för en övergång i ditt liv. En del tar saker i ditt liv tar slut och en annan del av ditt liv väntar på att ta plats. I bland kan förändringen vara att vi måste avsluta kontakten med en person eller en situation som du är i men inte mår bra av. Du har funderat på att byta jobb och det är nu dags att ta det steget till förändring. Att byta bostad är en stor förändring men ibland måste det ske för att förändringen som du har börjat på ingår den förändringen också. 

Det är en förändring från det gamla till det nya och samtidigt förbereda sig för något förväntat men som ännu är okänt, vi vet inte vilka konsekvenserna blir. Är du kreativ så kan det vara ett kreativt projekt du vill genomföra och där du lämnar det du tidigare har gjort och skapar nya aspekter och nya mål för dina kreativa idéer. Universum finns där för oss alla och stödjer dig i dina nya val oavsett vilka val du tar. Du får samtidigt inspiration och kärlek, det är för det mesta något bra som kommer in i ditt liv, så passa på och njut av dina genomförda förändringar.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca
Comments Off on Tid för övergång!