Blog

Förändringar!


Hur du svarar på förändring kan ange tonen för hur förändringen ska ske. Jag pratar inte om den första överraskningen, förvirringen eller ditt omedelbara svar - utan attityden och energin du kommer att vara i medan förändring sker.
 
Om det är en lycklig förändring, "lycka för dig", eftersom energin är glädje och som bara kommer att ge godhet till förändringen. Om det är oväntat, eller en förändring av planer eller projekt som du önskar ... försök få dig själv att i lugn och ro ta till dig förändringen innan du går vidare. När vi helt enkelt reagerar utan att reflektera, utnyttjar vi inte vår sanna visdom som vi har. 
 
För att vara tydlig talar jag inte om extrema förändringar eller chocker som behöver mer tid att bearbetas. Bön, musik, motion och läkning är några av många saker som ger dig glädje och avslappning och som du kan engagera dig i personligen. 
 
Ta till dig dina förändringar med energi av fred och välsignelser.
 
Behöver prata med någon om det så finns jag tillgänglig för dig, välkommen att höra av dig. Fyller du i formuläret längre ned på sidan så kommer du till min mail och jag svarar på dina frågor där.

Välkommen att ringa mig  0939-1147171 välj 107: eller https://www.xn--spdom24-fxa.se/vara-spadamer/anja-107/

När du har haft kontakt med mig så gå gärna in på spådom24.se Anja nr 107 och lämna ett omdöme efter din reading som vi har haft tillsammans via uppge ditt namn (vill du inte uppge ditt eget kan du hitta på ett namn), uppge din e-post den syns inte på synskonlines hemsida och lämna en kommentar om du är nöjd med vår stund tillsammans!

All kärlek till er!

Anja 

 
Comments Off on Förändringar!