Blog

Stark och kärleksfull!

Att veta att du är en stark och kraftfull kvinna gör att du blir trygg i dig själv. Men att vara viljestark och stå upp för sig själv och sina åsikter, är inte alltid lätt, framför allt inte hos andra kvinnor, där det lätt uppstår konflikter och avundsjuka. Men om du står upp för dig själv på ett kärleksfullt sätt som blir bra för dem du har runt omkring dig så kan du lyckas.

Händer ofta att vi tvekar inför att visa andra vår inre styrka, vi är rädda för konsekvenserna som följer, men lita på din inre styrka och din magkänsla. Det är vad jag uppmanar andra kvinnor som är i utsatta positioner att göra.

Oron som kan uppstå är att de vi har kontakt med privat och i arbetet inte ska tycka om oss om vi är oss själva. Det bästa för oss alla är att vara oss själva och se till att vi är omringade av människor som uppskattar det. Många människor som hör av sig till oss har inte alltid den möjligheten utan hamnar i konflikter endast för att de har stått upp för sig själva.

Tänk på att om du älskar dig själv som du är idag så kommer andra också att älska och se upp till dig! De flesta av oss känner på oss vad som är rätt och då är det bra att använda den goda energin till våra medmänniskor.

Vill du ringa till mig för att få veta din framtid så är jag i regel inloggad på mornarna och kvällarna men ibland även under dagtid.    

Ring 0939-1147147 välj 7        

All kärlek!       

Rebecca

Comments Off on Stark och kärleksfull!