Blog

Spå via telefon!

De flesta medium har kontakt via telefon för en reading, men det går även att få kontakt personligen om det är vad du söker. Googla på medium i så fall så får du upp det du söker och som känns bäst för dig. 

Att spå via telefon är mitt sätt att arbeta som medium, så vill du ha kontakt med mig så blir det spå via telefon. Det kan vara bra att du är förberedd på vilka frågor du vill ställa när vi har en gemensam reading och vilka ämnen som du behöver få vägledning i. Det kan vara frågor som rör ditt arbete, ditt privatliv och övriga frågor som berör dig men även kontakt med dem som gått över till andra sidan, för att veta att de mår bra.

Jag brukar börja med att ta in din personlighet och din aura för att känna av dig, sen använder jag mig av tarotkort och änglakort för att se vilka du har runt omkring dig och hur de påverkar dig. Har du personer runt omkring dig som påverkar dig negativt och de tar för mycket av dina energier, så diskuterar vi hur du kan lösa det. 

Vi går tillsammans igenom dina frågor och försöker finna lösningar, du ska känna dig nöjd efter vårt samtal och du är alltid välkommen tillbaka till Rebecca när du känner att du behöver flera vägledningar tillsammans med mig.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme. 

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor: www.spålive.se/spadam/rebecca-7/ www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

All kärlek

Rebecca
Comments Off on Spå via telefon!