Blog

Spå i händer!

Spå i händer är något som människor sysslat med länge eftersom det är ett enkelt sätt att bli spådd, det räcker med att ett medium eller en sierska tar din hand och läser av den, eller en handläsare. Spå i händer går ut på att se din personlighet i handens linjer, hur man är som person och hur framtiden kan se ut, vilket är det mest intressanta för de flesta.

Storleken på handen och dina fingrar kan säga mycket för den som är insatt i betydelsen av det, det finns en änglalinje som går längst upp i  handflatan och som det sägs kallas för "ängels linje" kan känna sig beskyddade då det sägs att den personen är beskyddad av sin skyddsängel.

De tre största linjerna vi har i våra händer är livslinjen, huvudlinjen och hjärtlinjen, där hjärtlinjen finns längts upp i handflatan parallellt med ängelns linje och huvudlinjen kommer snett under och livslinjen går från mitten av handen i en båge ner till nedre delen av handen.

Har själv blivit spådd av att räcka fram min hand och ofta också i samband med det blivit spådd i kaffesump, två enkla och gamla sätt att bli spådd för att få veta sin framtid.

All kärlek!

Rebecca


Comments Off on Spå i händer!