Blog

Sommar och sol!

Nu har det varit en period med väldigt varmt väder blandat med regnskurar, ett perfekt väder för att bada och sola men även för att plocka jordgubbar från jordgubbslandet som har mogna bär varje dag. Det kommer att bli mycket hallon i trädgården och också hallon att plocka från skogarna.

Har varit till myren där jag brukar plocka hjortron och de har gått från blomma till omogna bär som snart är mogna och då gäller det att snabba på dit och plocka de goda bären innan andra gör det. Har klippor vid sjön där jag bor och där har jag varit många gånger den senaste tiden och badat och solat. En badplats som funnits länge har nu anställda som tar hand om badplatsen, en kiosk har öppnat som fanns när jag var barn och toaletter har forslats dit.

Det är bara att njuta av dagarna och umgås med familjen och även med vänner, men då umgås vi utomhus och fikar eftersom pandemin fortfarande finns och som kan öka nu i semestertider när människor reser runt i landet.

Om du känner att du har fått svar på dina frågor efter vårt samtal så finns ett blått fält längst ner på sidan där du kan lämna ett omdöme.      

Lämna både ris och ros för då får jag en återkoppling av vårt samtal som vi har haft tillsammans, vilket är bra för mig och även för dig. Det gör du på den hemsida du brukar använda dig av eller på dessa sidor www.spålive.se/spadam/rebecca-7/  www.synskonline.se/spadom/rebecca-7 www.spåtjenester24.no/ 

Ring 0939-1147147 välj 7              

All kärlek            

Rebecca


Comments Off on Sommar och sol!